Απόκτηση της εφαρμογής

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή OpenSky στον δικό σας υπολογιστή!

Έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής και την ευχρηστία της δωρεάν για χρονικό διάστημα μέχρι ένα μήνα.

Όταν ξεκινήσει κανονικά η συνεργασία, η ίδια εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης θα αναβαθμιστεί σε κανονική διατηρώντας τις ρυθμίσεις που κάνατε.

Στείλτε το αίτημα σας για εγκατάσταση δοκιμαστικής λειτουργίας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης (συνήθως η διαδικασία διαρκεί 5-7 λεπτά)
Εναλλακτικά κατόπιν συνεννόησης θα συνδεθούμε μέσω ενός προγράμματος απομακρυσμένης διαχείρισης όπως το anydesk(κατά προτίμηση) για να γίνει η εγκατάσταση από εμάς.

Μετά από 2-5 μέρες θα επικοινωνήσουμε ξανά για να μιλήσουμε σχετικά με απορίες που ενδεχομένως θα σας έχουν δημιουργηθεί.

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα κατά πόσο θα σας βοηθήσει η χρήση της εφαρμογής στην επιχείρηση σας.

Η άδεια χρήσης είναι ετήσια και καλύπτει :

- Τις άδειες χρήσης στους υπολογιστές της εταιρίας σας

- Τις αυτόματες ενημερώσεις με αναβαθμίσεις (βελτιώσεις της εφαρμογής)

- Την τεχνική υποστήριξη

Η εφαρμογή OpenSkyδιατίθεται με νέα έκδοση κάθε έτος. Μαζί με την αγορά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η ετήσια τεχνική υποστήριξη καθώς και η λήψη των αναβαθμίσεων (update). Η τελικά αξία της διαμορφώνεται από την βασική αξία συν τα πρόσθετα πακέτα που θα επιλεγούν αναλόγως των αναγκών κάθε επιχείρησης

Η τεχνική υποστήριξη ισχύει για ένα έτος και ανανεώνεται με την αγορά της επόμενης έκδοσης.Υπάρχει μια αξία βασικής έκδοσης και πάνω σε αυτό προσαρμόζονται πρόσθετες δυνατότητες όπως:

- Σύνδεση σε δίκτυο (κοινή χρήση πελατολογίου κυρίως για προσφορές)

- Σύνδεση με αυτόματα ηλεκτρονικά διπλά πριόνια

- Σύνδεση με εμπορικά / λογιστικά προγράμματα και ERP

- Πρόγραμμα έκδοσης τιμολογίων

Μετά την αγορά της 1ης άδειας χρήσης θα ακολουθήσουν κάποια εκπαιδευτικά σεμινάρια (πάλι μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης) στα οποία θα γίνει λεπτομερή ανάλυση των δυνατοτήτων της εφαρμογής.

Κάθε επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων είναι μοναδική. Η εφαρμογή openskyθα εγκατασταθεί με όσο το δυνατών περισσότερα από τα προφίλ που εργάζεστε αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην παραμετροποίηση της. Δηλαδή τις αξίες των υλικών που αγοράζετε, τα τζάμια σας, τα ρολά, τις κουνουπιέρες κ.λ.π. Σύντομα θα αποσβέσετε τόσο τον χρόνο σας όσο και το κόστος καθώς οι χρονοβόρες εργασίες όπως οι προσφορές και ο υπολογισμός κοπών να γίνονται πολύ γρήγορα και χωρίς λάθη.

Καλέστε τώρα στο 6945 246 180 για να προγραμματίσουμε την εγκατάσταση επίδειξης της εφαρμογής.