Απόκτηση της εφαρμογής

Α) Συμπληρώστε το έντυπο αίτησης εγκατάστασης κάνοντας κλικ εδώ και πατήστε [Υποβολή]

Β) Σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα αναλάβουμε την εγκατάσταση της εφαρμογής σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δώσατε. Η διαδικασία θα γίνει με απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της εφαρμογή Anydesk την οποία θα έχετε εγκαταστήσει ήδη στον υπολογιστή σας. Θα ήταν χρήσιμο να δείτε πριν την σύνδεση μας το βίντεο βασικής χρήσης ώστε να έχτε μια αρχική αντίληψη της εφαρμογής.

Γ) Μετά την εγκατάσταση θα ακολουθήσει μια παρουσίαση της εφαρμογής και συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας της. Θα εγκατασταθούν οι εταιρίες προφίλ που σας ενδιαφέρουν καθώς και τα κατάλληλα moduleαναλόγως των απαιτήσεων.

Δ) Μετά την επίδειξη θα έχετε δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για χρονικό διάστημα μέχρι 3 εργάσιμων ημερών ώστε να βεβαιωθείτε για την χρηστικότητα της εφαρμογής.

Ε) Αν σας ικανοποίησε η εφαρμογή προχωράτε στην αγορά της έκδοσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Σε διαφορετική περίπτωση η εφαρμογή θα παραμείνει ενεργή στον υπολογιστή σας με κάποιους περιορισμούς λειτουργίας και χωρίς δυνατότητα λήψης ανανεώσεων.

ΣΤ) Αρχικά μετά την απόκτηση της εφαρμογής θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις του τρόπου εισαγωγής υλικών και αποτελεσματικής χρήσης. Η τεχνική βοήθεια θα παρέχεται για την επίλυση προβλημάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν, μέσω άμεσων μηνυμάτων viber/skype/sms, e-mailsή τηλεφωνικής κλήσης

 

* Για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο σύστημα σας θα χρειαστείτε:

- Υπολογιστή με windows(οποιαδήποτε έκδοση), μνήμη RAMπάνω από 2GB, ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο τουλάχιστον 5GB

- Δικαιώματα χρήστη σαν administrator

- Σύνδεση Internet

- Εγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση το πρόγραμμα Anydesk

- Για έκδοση αρχείων (π.χ. προσφοράς) σε αρχεία pdfθα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένος ανάλογος pdf εκτυπωτής όπως microsoft to pdf, PDFcreator, Bullzippdf κ.λπ.

 

Θα χρειαστούμε 5-10 λεπτά για την εγκατάσταση της εφαρμογής και 20’-50’ για την παρουσίαση της

Το πρόγραμμα openskyείναι αρκετά ελαφρύ και η απεγκατάσταση του γίνεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος ούτε να επηρεάσει στο ελάχιστο τα προγράμματα που βρίσκονται στον υπολογιστή.